Nakon dugog vremena provedenog u gradu, vreme je za avanturu. Put iz  Novog Sada do idiličnih plaža Sitonije pružio nam je priliku da otkrijemo predele i istražite  čari prirode na putu do Sartija. A uz iznajmljen automobil Skoda Octavia u renomiranoj rent a car kompaniji Super rent a car Novi Sad, naše putovanje je bilo besprekorno i uzbudljivo.

Skoda Octavia je za nas troje bio najbolji izbor automobila za ovu vrstu putovanja. Skoda Octavia je sinonim za udobnost, pouzdanost i stil, pruža savršenu ravnotežu između luksuza i praktičnosti. Sa svojim prostranim enterijerom i izvanrednim performansama, ovaj auto je stvoren da ispunjava sve vaše potrebe tokom dugih putovanja. Bilo da želite da istražujete slikovite pejzaže ili da se opustite na plaži, Skoda Octavia će vam pružiti nezaboravno iskustvo vožnje.

Super rent a car Novi Sad se istakla kao vrhunska rent a car kompanija, pružajući izuzetnu uslugu. Profesionalnost, tačnost i ljubaznost. Njihov tim je uvek spreman da vam izađe u susret i budu na raspolaganju sa svim informacijama i savetima koje vam mogu biti potrebni tokom putovanja.

Naš put iz Novog Sada do Sartija na Sitoniji je bio pravo uživanje. Sa rentiranim automobilom Skoda Octavia iz Super rent a car Novi Sad, imate sve što vam je potrebno da istražite čarobne plaže i skrivene dragulje ove prelepe regije. Dozvolite sebi da se prepustite slobodi putovanja i uživate u svakom trenutku, znajući da ste podržani od strane iskusnog tima koji vam pruža vrhunsku uslugu.

I Vaše putovanje počinje ovde. Izaberite Super rent a car Novi Sad i Skodu Octaviu, i uživajte u nezaboravnim trenucima na putu iz Novog Sada do Sartija na Sitoniji.

Nakon što smo krenuli iz Novog Sada prema Sartiju, odlučili smo da napravimo nekoliko pauza u prelepim mestima duž puta. Prva destinacija na našem putovanju bila je prelepa planina Kopaonik, gde smo uživali u divnim pejzažima i svežem planinskom vazduhu. Nakon toga, odlučili smo da se zaustavimo malom mestu  Vrnjačka Banja koja je postala popularna SPA destinacija, gde smo prošetali pored reke i uživali u termalnim izvorima. Kada je došlo vreme za ručak, naišli smo na autentični restoran “Gostilnica”, koji je poznat po svojim tradicionalnim jelima. Nakon ukusnog obroka, nastavili smo put preko prelepih predela Srbije i Makedonije, sve do naše krajnje destinacije -Sarti u Grčkoj.

 

U srcu Sartija, u mirnom i prelepom okruženju, dočekećala nas je vila Teano Sarti. Prostrani apartmani pružaju udobnost i luksuz koji vam je potreban za jedno nezaboravno letovanje. Sa modernim enterijerom, elegantnim nameštajem i svetlim prostorom, ova vila pruža savršeno mesto za opuštanje i uživanje. Uživali smo u svakom trenutku na prostranim terasama sa prelepim pogledom na more. Vila Teano se nalazi na samoj plaži u centralnom, starom delu Sartija. U neposrednoj blizini vile nalaze se taverne, prodavnice i plaže. Tako da nam je sve bilo na domak ruke.

Sarti pored plaze
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security